Känner du igen dig?

Får du mer mejl än du hinner med att ta hand om? Lägger du mer tid än du önskar på att hantera alla mejl? Känner du dig ständigt jagad av allt du har att svara på?

Du kan slippa ha det så

Då är du i gott sällskap av de flesta jag hjälper - och av mig, förr. I den här kursen får du lära dig hur du tar kontroll över mejlen så att det är du som styr den, inte den dig. Jag hjälper dig både att få ner den mejlhög du har idag och att etablera ett mer strukturerat arbetssätt som gör att du kan lägga mindre tid på mejlen och ändå svara fortare på mejlen du får.

Lös mejlproblemet en gång för alla

Få bättre struktur på mejlen idag

Kursen ger dig:

 • Få hjälp att komma ikapp med mejlen

 • Lär dig smarta funktioner i de vanligaste mejlapparna som gör mejlandet lättare

 • Slipp inleda dina mejl med "Förlåt att jag inte svarat tidigare..."

 • Lär dig formulera mejl så att du får svar fortare

 • Ta hand om mejlen du får på kortare tid

 • Slipp lägga så mycket tid på att leta efter mejl du sparat någonstans

 • Gör mejlen till ett verktyg du trivs med

Kursplan

  1. Det är jag, David Stiernholm, som håller i kursen

  2. Kursen löser din mejlstruktur steg för steg

  1. Undvik mejlhögen!

  2. De här sex sakerna kan ett mejl innebära

  1. Bra att ha-mejl

  2. Tänk på det här när du skapar mappstruktur i mejlen

  3. Skapa struktur bland sparade mejl med kategorier eller etiketter

  4. Sök såhär för att hitta mejl fort - även om du inte har mappar

  1. Mejl om sådant du inte gör direkt

  1. Snabba mejl du kan hantera bums

  1. De stora uppgifter och projekt som kommer i ett mejl

Om kursen

 • 3 995,00 kr
 • 23 lektioner
 • Övningar i varje lektion
 • Videor

Smakprov

Se tre fria lektioner

Ta en gratis titt på tre lektionsvideor, så att du får en uppfattning om hur kursen är. Du skapar ett konto för att titta på smakproven, men det är alldeles gratis och jag kommer såklart inte att spamma din adress med något du inte bett om - och jag håller den för mig själv.

Såhär är kursen upplagd

 • När du vill, i din takt

  Du har tillgång till kursen ett helt år från det att du anmälde dig. Du går den i din egen takt - hur många gånger som helst.

 • Fråga så mycket du vill

  Under kursen ställer du frågor om det du lär dig i kursen till mig helt fritt, hur mycket som helst. Du får svar inom 24h på vardagar.

 • Titta eller läs

  Varje lektion är en 1-5 minuter lång video. Vill du hellre läsa, finner du all text från videon direkt i lektionen.

 • Exempel du känner igen

  Återkommande i kursen illustreras teorin med konkreta exempel från vardagen, så att du känner igen dig och har lätt att applicera i ditt arbete det du lärt dig.

 • De vanligaste mejlapparna

  Det mesta du lär dig i kursen är oberoende av vilken app du mejlar i. Exemplen jag visar kommer från Outlook, Gmail och Mail för MacOS.

 • Du får diplom

  Efter avslutad kurs får du ett kursintyg.

Så tycker kursdeltagare om mina andra kurser

(För, den här kursen har inte öppnat än)

5 Omdömen

Tydligt, pedagogiskt och inspirerande - precis som vanligt!

Lisa Bogren

Jag är ett stort David Stiernholm-fan och berättar om dina böcker, podcasts, föreläsningar och nyhetsbrev för alla som vill lyssna. Jag överdriver inte när j...

Läs mer

Jag är ett stort David Stiernholm-fan och berättar om dina böcker, podcasts, föreläsningar och nyhetsbrev för alla som vill lyssna. Jag överdriver inte när jag säger att du har hjälpt mig hitta ett helt nytt lugn i livet, kapat massor av stress och hitta lusten i att planera och strukturera - tack! Just den här kursen investerade jag i när jag bestämde mig för att konvertera från Todoist (som jag tycker fungerar ypperligt) till To Do (eftersom vi hos min nya arbetsgivare arbetar med Office 365-sviten). Upplägget var toppen, om än en hel del repetition för en nyfrälst strukturnörd som mig. Men det tog mig från A till Ö och nu är jag igång med mitt nya verktyg. Tack David för denna kurs och för all annan inspiration och klokskap. Jag är säker på att du bidrar mycket till att förebygga ohälsa hos de som anammar dina sätt att arbeta - ett fint mission om något! Bästa hälsningar, Lisa

Läs mindre
5 Omdömen

Riktigt bra kurs som förbättrat min struktur avsevärt båd...

Katrin Svensson

Jag har fått en helt annan struktur i hur jag lägger upp mitt arbete och känner en större trygghet i att saker inte faller mellan stolarna. En riktigt bra ku...

Läs mer

Jag har fått en helt annan struktur i hur jag lägger upp mitt arbete och känner en större trygghet i att saker inte faller mellan stolarna. En riktigt bra kurs med korta avsnitt med tydliga och konkreta instruktioner. Skulle rekommendera den till alla som vill effektivisera sin administration. David är en riktig inspiratör.

Läs mindre
5 Omdömen

En otroligt givande kurs

Sandra Alfredsson

En otroligt välstrukturerad kurs (vore ju konstigt annars ;)) Uppdelad i lagom stora (små) delar, så att man enkelt kan ta lite i taget. Dessutom konkreta i...

Läs mer

En otroligt välstrukturerad kurs (vore ju konstigt annars ;)) Uppdelad i lagom stora (små) delar, så att man enkelt kan ta lite i taget. Dessutom konkreta instruktioner hur man ska göra för att komma igång med sitt strukturerande. Kan inte annat än rekommendera den varmt till ALLA!

Läs mindre
5 Omdömen

Bra och konkreta tips berättat på ett inspirerande och ro...

Susan Strömbom

Det var en kurs som aldrig blev långtråkig och bra att den var uppdelad i många olika moduler. Bra även att den gick att genomföra under ett års tid. Dock ka...

Läs mer

Det var en kurs som aldrig blev långtråkig och bra att den var uppdelad i många olika moduler. Bra även att den gick att genomföra under ett års tid. Dock kan det ju leda till att man skjuter på momenten :-). Men jag fick till att slutföra den till bara någon dag innan året gått. Tack för en bra kurs!

Läs mindre

Kursledare

Struktör David Stiernholm

David Stiernholm är struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Hans motto: allting kan göras enklare! David är sedan 2004 flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i stark tillväxt. Han utmärker sig genom sina superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. Under en föreläsning med David Stiernholm upptäcker du att struktur är både befriande och roligt. Och att du blir mindre stressad och mer effektiv.

P.S.

Ta chansen att lösa mejlproblemet en gång för alla. Hur skulle det vara om du slapp mejlstressen och fick ägna mer tid till din arbetsdag till annat än mejl?